Oglinda Zâmbăreață

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU MAI MULTE DETALII LA 0771.661.771

ECHIPA NOASTRA

 

Cristian Vasile

Salut! Numele meu este Cristi, sunt fondatorul acestei companii, momentan sunt omul bun la toate !

Mihai Vasile

Salut! Numele meu este Mihai si ma ocup de tot ce tine de grafica si design .

Camelia Vasile

Buna! Numele meu este Camelia si vin in intampinarea clientilor cu buna dispozitie, voie buna si am grija ca totul sa iasa perfect !

  • Cabina foto tip oglindă este un serviciu care îți poate îmbunătății considerabil evenimentul, iar invitații tăi vor aprecia ceea ce le oferi și se vor simți deosebiți. În același timp are și un efect major în amplificarea stării de bine a invitațiilor.

  • În primul rând cabina foto tip oglindă ridică oamenii de pe scaune și îi introduce în atmosferă la inceputul evenimentului. Până se face primirea tuturor invitaților, aceștia se simt stingheri, iar cabina foto le poate “umple” timpul în mod distractiv, până la inceperea efectivă a petrecerii.

  • Cabina foto tip oglindă este destinată tuturor invitaților, de la mic la mare, fară limită de vârstă.

  • În fața cabinei foto tip oglindă chiar și cei mai timizi, vor fi dezinhibați și se vor poza purtând accesoriile haioase.

  • Amintirile si distracția vor rămâne printate, înlocuind cu succes mărturiile clasice, astfel încât nimeni nu va uita atmosfera de la evenimentul tău.

  • Albumul foto ( guestbook ) va fi plin cu pozele haioase ale invitaților si urările acestora, la sfarsitul evenimentului.